Femke Hille

Ik zoek verlichting in de balans van de dingen. De dualiteit in mij en om mij heen inspireert mij om mijn balans te vinden en te behouden. Gratie, gemak en genot. Liefde, vreugde en vrede.
Dat zijn de overtuigingen die ik leef. Met dankbaarheid aan de basis.

 

Ik ben moeder van 2 prachtig mooie dochters. Dat combineer ik met  mijn praktijk en mijn baan als forensisch onderzoeker bij de politie.

Waarheidsvinding, directe communicatie en liefdevol waarnemen zijn een onderdeel van mijn manier van werken.

Open werken met creativiteit is in de basis ontwikkeld op de basisschool, Jenaplanschool. Op de middelbareschool met een exact vakkenpakket en de studie Elektrotechniek met afstudeerrichting Energietechniek/ Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam hebben zeker bijgedragen aan de sterke ontwikkeling van mijn verstandelijke denkvermogen.

Bij Roy Martina Experience heb ik in de opleidingen Omega Healing, Coaching en de basis van zijn nieuwe Christallin opleiding mijn energetische en coachende kwaliteiten mogen ontwikkelen.

Hierbij mocht ik ontdekken dat ik vooral goed ben in het losmaken van vastgelopen processen.

Mijn hele leven heb ik mezelf bestudeerd en heb mezelf getraind in het benoemen van gevoelens, energieën en andere zaken die eerder gevoeld worden dan gezien. Hierbij vind ik het een uitdaging om de dingen te kunnen duiden simpelweg met behulp van symboliek.

Mijn missie is mijzelf en anderen te inspireren en te verbinden met licht en het zelf, in zijn puurste vorm.

 


Customizations by Webzy